Opplevelser og langvarige inntrykk

Vi hjelper deg å utnytte nettets potensial - enten det er for å markedsføre produkter og tjenester eller informere.

Artikler


10 år med Mediasparx

I over 10 år har Mediasparx levert sukessskapende løsninger basert på teknologi som har endret webmarkedet. Og vi sitter idag med kunnskap og løsninger på øverste nivå, noe som er ganske unikt for ett byrå lokalisert utenfor de store internasjonale arenaene.

Det hele startet 10. mars. i 2000 da H-IT, som senere har blitt Mediasparx, ble etablert med utgangspunkt i et økende behov innen web- sider og applikasjoner.

Målet den gang som nå, var å levere markedets beste løsninger.

Vårt fokus har hele tiden vært verdiskapning og langsiktig effekt via topp kvalitet, kunnskap og design. Og det har visst seg å gi løsninger som gir varige inntrykk, sterk identitet, gode brukeropplevelser og høy grad av synlighet.

De første årene jobbet vi utelukkende via Telemark Medieutvikling og samarbeidspartnere, men har siden den gang overtatt nettverket og opperer nå direkte mot bedriftsmarkedet.

Markedsføring via kvalitetsløsninger

I løpet av de 10 årene, har vi har nesten utelukkende vunnet frem ved at kunder oppsøker oss, enten fordi vi har blitt anbefalt eller fordi våre løsninger har overbevist. Vi har derfor kunne fokusert på å tilføre hvert eneste prosjekt noe nytt, unikt og spennende. Blant våre kunder finner man derfor små og store markedsledere, nasjonalt og internasjonalt.

De neste 10 årende blir minst like spennende

Vi har nå etablert oss i nye lokaler i Drangedalsveien 2, ved siden av Porselensfabrikken i Porsgrunn. Målet er å inkludere enda flere i teamet, slik at ventelistene blir kortere og flere kan markedsføre seg med våre løsninger. Vi har også ambisjoner internasjonalt og har allerede levert løsninger i 11 land.

Publisert under Web, e-Løsninger og Profilering - Mandag 20. Desember 2010 av Jostein H.

Del med andre:

Kontakt

  • (+47) 41 00 00 40
  • moc.xrapsaidem@tsop
  • Send forespørsel
  • Drangedalsveien 2,
    3920 Porsgrunn

Nyhetsbrev påmelding

Hold deg oppdatert på artikler og tjenester fra Mediasparx.

 

Copyright

© 2000-2024 Mediasparx.com
- All rights reserved.