Profilering


Vi hjelper deg å nå frem med profilering - enten målet er å skape en ny, videreutvikle eller revitalisere en gammel merkevare.

Profileringsløsninger

Mediasparx leverer ett vidt spekter av profileringsløsninger, fra grafisk design til profilprogram.

Innholdsproduksjon

Trenger du noen gode ord, journalistikk eller tilpassning av eksisterende innhold?

Til toppen

Profileringsløsninger

For å lykkes i å bygge en sterk merkevare, er det viktig å ha en grafisk profil som gir markedet en klar og enhetlig oppfatning. En de kan bli kjent med, få relasjoner og opparbeide tillit til.

Den grafiske profilen består først og fremst av din logo, men også fargesammensetning, typografi og hvordan de grafiske elementene benyttes. Videre vurderes også toneangivende i kommunikasjon, hvilke typer profilering man ønsker og temaene bak markedsføringen. Alle disse faktorene bidrar til ett godt førsteinntrykk og en sterk merkevare.

Vi finner den rette løsningen for deg

Det finnes mange måter å profilere seg på, blant annet leverer vi:
 
Grafisk profil, brosjyrer, kataloger, kundemagasin, produktark, visittkort, brevark, konvolutter, postkort, notisblokker, klistremerker, profilklær osv.

Mediasparx hjelper deg med alle valgene hele veien frem til ferdig produkt.

Til toppen

Innholdsproduksjon

Vi leverer innhold/journalistikk til kundeaviser, firmabrosjyrer, presse og markedsføringsmateriell.

Innholdsproduksjon
Evaluering/tilpassning av innhold, innholdsproduksjon/journalistikk, oversetting norsk/engelsk, fotografering og bildebehandling.
1100 pr/time
+mva
Redaktør avtale
Fra 5 timer pr mnd til evaluering/tilpassning av innhold, innholdsproduksjon/journalistikk, kontakt med og purring på interne innholds- kilder/produsenter, oversetting norsk/engelsk, fotografering og bildebehandling. Minimum 6 mnd.
1100 pr/time -15%
+mva

Til toppen

Slik jobber vi

Alle våre oppdrag begynner at vi kartlegger din organisasjon, prosjektet, målsetninger og behov. Så undersøker vi konkurransen, markedstrender i din bransje og utarbeider prosjektplan med estimater.

Til toppen

Priser

Mediasparx fokuserer på verdiskapning for våre kunder ved å holde moderate timepriser og være effektive i forhold til tidsforbruk. Vi tilbyr uforpliktende prosjektplan med estimater på forespørsel.

Generell timepris
Det meste innen grafikk, innhold, profilering, web og veiledning.
1100 pr/time
+mva
Spesialisttjenester
Animasjon, illustrasjon, informasjonsarkitektur, søkemotoroptimalisering og programmering.
1250 pr/time
+mva
Møte, konsultasjon og prosjektarbeid
Beregnes ikke på innledende møte eller korte telefonsamtaler.
1000 pr/time
+mva
Hasteoppdrag
Ønskes oppdraget utført innen 24 timer, på kvelden (etter 16:00 CET), helg eller offisiell Norsk fridag ilegges oppdraget ett "Ekspress" tillegg på 25% over de normale prisene.
+25% pr/time
+mva

Oppdrag faktureres fortløpende ved overlevering. Prosjekter faktureres 30% ved godkjenning av prosjektplan, 30% ved godkjenning av design/layout og resterende ved overlevering.

Teknologi

Til produksjon av digitaltrykk, plottrykk og offset, benytter vi nøye utvalgte samarbeidspartnere og kvalitetssikrer hele prosessen frem til levering. Vi kan dermed beholde fokus på grafisk formgivning, layout og innhold.

Til toppen

Kontakt

  • (+47) 41 00 00 40
  • moc.xrapsaidem@tsop
  • Send forespørsel
  • Drangedalsveien 2,
    3920 Porsgrunn

Nyhetsbrev påmelding

Hold deg oppdatert på artikler og tjenester fra Mediasparx.

 

Copyright

© 2000-2024 Mediasparx.com
- All rights reserved.