Maksimalt utbytte

Nå dine mål med løsninger basert på strategi, målsetning og konsept.

Web


Vi hjelper deg å utnytte nettets potensial - enten det er for å markedsføre produkter og tjenester eller informere.

Webløsninger

Mediasparx leverer ett vidt spekter av webløsninger, fra imponerende produktwebsider, til innholdsdrevne og flerspråklige kommunikasjonsportaler.

Vedlikeholdsavtale, innholdsproduksjon og internettmarkedsføring

Med tilspisset innhold, innholdsproduksjon og aktiv markedsføring når du din optimale målgruppe.

Til toppen

Webløsninger basert på strategi, målsetning og konsept.

Å ha en webside er ikke ett mål i seg selv. En webside er derimot et verktøy for å nå organisasjonens mål. Og ved å forankre websiden i organisasjonens strategi og målsetning, sørge for samspill med bedriftens øvrige profilering og ha ett klart webkonsept, er det lettere å nå målene.

Skap langvarige inntrykk med løsninger som har identitet

En kundes førsteinntrykk dannes som regel via markedsføringsmateriell, enten det er plakat, brosjyre, annonse eller webside. Mediasparx hjelper deg å ta deg best mulig ut for dine eksisterende og nye kunder.

Gode brukeropplevelser og økt synlighet

Mediasparx vektlegger brukervennlige løsninger, som er intuitive og oversiktlige. Våre løsninger fungerer like godt i eldre eller mindre brukte nettlesere, på utskrift og håndholdte enheter. Dette gir ikke bare bedre fleksibilitet, men også økt synlighet i søkemotorer. Dermed når du fram til enda flere potensielle kunder.

Til toppen

Innhold og vedlikehold

Mange ser p� en webside som ett engangsprosjekt istedenfor en l�pende prosjekt. Tenk heller p� en webside som en stegvis prosess:

P� den m�ten vil websiden alltid v�re oppdatert, gi bedre resultater og vare lenger, istedenfor � underprestere mesteparten av levetiden.

Pust nytt eller forlenget liv i din webside med innholdsproduksjon, vedlikeholdsavtale eller nettredaktøravtale:

Vedlikeholdsavtale
Fra 2 timer pr mnd til publisering, bildebehandling og standardisering av tilsendt innhold.
Fra 1850 pr/mnd
+mva
Nettredaktør avtale
Fra 4 timer pr mnd til evaluering/tilpassning av eksisterende innhold, skriving for web, kontakt med og purring på interne innholds- kilder/produsenter, oversetting norsk/engelsk, fotografering, bildebehandling og publisering.
Fra 3300 pr/mnd
+mva
Innholdsproduksjon
Evaluering/tilpassning av eksisterende innhold, skriving for web, fotografering, bildebehandling og publisering.
1100 pr/time
+mva

Til toppen

Internettmarkedsføring

GoogleMediet utvikler seg raskt og nye former for markedsføring gjør at du kan kommunisere som aldri før. Google Adwords er en kostnadseffektiv måte å nå aktivt søkende kunder via annonsering i Googles søkeresultater. På lik linje med søkemotoroptimalisering blir din annonse eksponert til brukere som søker ditt produkt og/eller tjeneste.

Google AnalyticsMed Google Adwords kan din annonsering målrettes mot bestemte språk, regionale og lokale geografiske områder. Og med pris per klikk alternativet belastes du kun når noen klikker på annonsene dine. Du oppnår større kontroll med definert budsjett og via Google Analytics ser du til enhver tid resultater og målbare verdier av annonseringen.

Med medarbeidere med status som "Google AdWords Qualified Individual" og lang erfaring innen annonsering og søkmotoroptimalisering kan vi tilby Adwords- optimalisering/administrasjon og søkmotoroptimalisering. En kombinasjon av begge sikrer optimal eksponering, i tillegg til at man treffer kundene i alle fasene i kjøpsprosessen. Vi holder oss oppdatert, slik at du kan utnytte mulighetene.

Til toppen

Adwords kampanje administrasjon
Fra 2 timer pr. mnd. til analyse, strategirådgivning, implementering og rapportering. Adwords budsjett kommer i tillegg.
1800 pr/mnd
+mva
Søkemotoroptimalisering
Analyse, strategirådgivning og implementering.
1100 pr/time
+mva

Til toppen

Slik jobber vi

Alle våre oppdrag begynner at vi kartlegger din organisasjon, prosjektet, målsetninger og behov. Så undersøker vi konkurransen, markedstrender i din bransje og utarbeider prosjektplan med estimater.

Til toppen

Priser

Mediasparx fokuserer på verdiskapning for våre kunder ved å holde moderate timepriser og være effektive i forhold til tidsforbruk. Vi tilbyr uforpliktende prosjektplan med estimater på forespørsel.

Generell timepris
Det meste innen grafikk, innhold, profilering, web og veiledning.
1100 pr/time
+mva
Spesialisttjenester
Animasjon, illustrasjon, informasjonsarkitektur, søkemotoroptimalisering og programmering.
1250 pr/time
+mva
Møte, konsultasjon og prosjektarbeid
Beregnes ikke på innledende møte eller korte telefonsamtaler.
1000 pr/time
+mva
Hasteoppdrag
Ønskes oppdraget utført innen 24 timer, på kvelden (etter 16:00 CET), helg eller offisiell Norsk fridag ilegges oppdraget ett "Ekspress" tillegg på 25% over de normale prisene.
+25% pr/time
+mva

Oppdrag faktureres fortløpende ved overlevering. Prosjekter faktureres 30% ved godkjenning av prosjektplan, 30% ved godkjenning av design/layout og resterende ved overlevering.

Teknologi

For å realisere ideer, benytter vi både nyere og vel etablerte teknologier og standarder. Dette gir prosjektene lengre levetid, økt tilgjengelighet og enklere vedlikehold.

Vi benytter blant annet XHTML/HTML, XML, CSS, DOM, Javascript, PHP/MySQL og Flash. På serversiden benytter vi Linux til våre webløsninger.

Til toppen

Kontakt

  • (+47) 41 00 00 40
  • moc.xrapsaidem@tsop
  • Send forespørsel
  • Drangedalsveien 2,
    3920 Porsgrunn

Nyhetsbrev påmelding

Hold deg oppdatert på artikler og tjenester fra Mediasparx.

 

Copyright

© 2000-2024 Mediasparx.com
- All rights reserved.