Opplevelser og langvarige inntrykk

Vi hjelper deg å utnytte nettets potensial - enten det er for å markedsføre produkter og tjenester eller informere.

Artikler


Kundemagasin - 25-minutters mediet

I f�lge Millward-Brown unders�kelsen utf�rt for Association of Publishing Agencies bruker man i gjennomsnitt 25 minutter på kundemagasiner. Kundemagasiner engasjerer leserne og inget annet medie kan gi denne typen kvalitetstid med dine målgrupper. En av fire kunder leser ett magasin tre eller flere ganger før de er ferdige med det. Og til vanlig beholder 62% av brukerene det i en uke eller mer.

mediabookHvor lenge kan du holde kundens oppmerksomhet?

 • 0,5 sekunder på internett banner
 • 8 sekunder på billboard
 • 20 sekunder på radioreklame
 • 30 sekunder på tv reklame
 • 25 minutter på kundemagasin

Kundemagasinets fordeler

Kundemagasinet har egenskaper til å møte hel del utfordringer som kan konfrontere det 21 århundrets marked. Det er en fleksibel, målrettet og kostnadseffektiv metode. Den leverer den hellige gral når det gjelder kundeengasjement og det er målbar suksess. Idag leser 79% av befolkningen et kundemagasin, og selskap med kundemagasiner som endel av deres markedsføring nyter i gjennomsnitt på 8% mersalg.

Undersøkelsen bekrefter kundemagasinets virkning i media. Den viser at bedrifter med kundemagasin nyter mer lønnsomme samtaler med sine kunder.

Kundemagasin lager en sterkere tilknytning til merkevaren og lojalitet stiger med en tredjedel. Mer spesifisert kan ett kundemagasin bli brukt til å danne ett ønsket merkevarebilde eller posisjon.

Forrandring i oppførsel.

Undersøkelsen viser hvordan kundemagasinet har mulighet til å forrandre vår oppfattning og oppførsel. Nesten halvparten av leserne på ett bestemt merke reagerte og/eller handlet etter å ha lest den siste utgaven. Til sammenligning kan 3% respons fra andre medier i unders�kelsen regnes som ekstrem suksess.

Mediasparx hjelper deg � n� frem med din profilering. Send en forespørsel eller kontakt oss.

Publisert under Profilering - Torsdag 18. Juni 2009 av Henrik R. og Jostein H.

Del med andre:

Kontakt

 • (+47) 41 00 00 40
 • moc.xrapsaidem@tsop
 • Send forespørsel
 • Drangedalsveien 2,
  3920 Porsgrunn

Nyhetsbrev påmelding

Hold deg oppdatert på artikler og tjenester fra Mediasparx.

 

Copyright

© 2000-2024 Mediasparx.com
- All rights reserved.