Opplevelser og langvarige inntrykk

Vi hjelper deg å utnytte nettets potensial - enten det er for å markedsføre produkter og tjenester eller informere.

Artikler


Reisemål Kragerø

www.visitkragero.noDet betyr at turister og tilreisende lettere skal finne informasjon om alt kystbyen har å by på. De nye hjemmesidene gir også fastboende bedre service med informasjon om alt som skjer i kommunen året rundt.

De nye websidene er brukervennlige, oversiktlige og lettleste. Flott design og gode bilder rammer inn nyttig faktainformasjon om Kragerø - perlen blant kystbyer, forteller reiselivskoordinator Ida Carlsson.

Leserne får selv mulighet til å legge inn kommentarer og artikler. Webben får ulike nivå med brukerrettigheter slik at besøkende på websiden kan bidra med innhold.

Den nye webben er dynamisk. Vi kan selv gjøre endringer, legge ut nye tekster og oppdatere sidene. Det betyr i praksis at webben alltid vil være oppdatert og aktuell. For eksempel vil turforslagene endres i forhold til sesongen vi er inne i, understreker Carlsson.

Websidene er ikke bare for turistene. De er vel så mye tilrettelagt for kommunens egne innbyggere. Aktivitetskalenderen sørger for at alle til enhver tid er oppdatert på alt som skjer i området.

Dette er en topp moderne web som legger stor vekt på aktiv deltakelse fra leserne. Det er mulig å abonnere på informasjon slik at brukerne blir varslet hver gang det skjer noe av interesse, forklarer reiselivskoordinatoren.

Mediasparx har her levert tjenestene logo og ny profil, webdesign, webutvikling, websystemet WebEd+ og brosjyreløsning.

URL: http://www.visitkragero.no/

Publisert under Web, e-Løsninger og Profilering - Fredag 05. September 2008 av Jostein H.

Del med andre:

Kontakt

  • Skiensgata 18, 3912 Porsgrunn
  • moc.xrapsaidem@tsop
  • (+47) 917 45 546
  • (+47) 947 62 538
  • Send forespørsel

Nyhetsbrev påmelding

Hold deg oppdatert på artikler og tjenester fra Mediasparx.

 

Copyright

© 2000-2019 Mediasparx.com
- All rights reserved.